Elismerték a Szabó Zsoltot népszerűsítő médiumok, hogy végighazudták a kampányt

540

A történet pikantériája, hogy az nem Kínában, nem Észak-Koreában, nem valamely afrikai, félkatonai rezsim regnálása alatt, hanem Európa szívében, az európai nemzetek közösségében történhetett meg. 

Ellenzéki politikus hitet tett Allah és a kötelező betelepítési kvóták mellett, a legerősebb ellenzéki párt Simicska Lajos nagyvállalkozóval kötött szövetséget, ellenzéki aktivista Soros György fő embere, a magyar származású amerikai filantróp fia ott volt a homoszexuális felvonulás stb. Néhány azok közül a hazugságok közül, amelyet Szabó Zsolt korábbi államtitkárt is népszerűsítő kormánypárti propagandaoldalak pusztán egy céllal találtak ki, ez pedig a következő: becsapni Önt, hogy aztán a Fideszre adja a voksát.

Szomorú, de ez a teljes igazság, amelyet már jogerős bírósági ítéletek százai támasztanak alá. A hataloméhség érdekében semmi sem volt drága. A témáról bővebben ITT olvashat, gratulálunk azoknak, akiket nem tudott megvezetni az állampárti hazugsággépezet!

A kérdés most már csak az, mennyire legitim az a politikai hatalom, amelyet a választók megtévesztésével, szervezett hazugságkampányokkal szereztek meg. Ez történetesen nem a választási csalás egy formája?