Félpályás útlezárás Hatvanban

750

Az Életre Tervezett Munkavállalók Országos Szakszervezete békés demonstrációt szervez Hatvanban a munkavállalók érdekeinek közelmúltbeli csorbítása, a cafetéria elvétele, a rugalmatlan és igazságtalan nyugdíjba vonulási rendszer kidolgozása miatt – derül ki a szervezet közösségi oldalon is közzétett tájékoztatásából.

Az Életre Tervezett Munkavállalók Országos Szakszervezete 2019. január 31-én 14:00 órától 16:00 óráig tartja tiltakozó megmozdulását Hatvanban a Robert Bosch úton, a Kölcsey utca és a Bosch út kereszteződésétől a Bosch főbejáratáig, elfoglalva így a Tesco irányába vezető jobb oldali sávot.

A rendezvényt a szervezők a közösségi oldalon népszerűsítik (IDE kattintva elérhető), arra kérnek mindenkit, hogy a bejegyzés megosztásával, ismerőseink meghívásával juttassuk el mindenkihez a demonstráció hírét, személyes jelenlétünkkel is tegyünk meg mindent a megegyezés elérése érdekében.

A 2 órásra tervezett tüntetésre a megyeszékhelyről is várnak csatlakozókat, ők 11:00 órakor az egri Lidl-parkolóból indulnak Hatvanba.